Remonttipalvelu S-K Deco Porissa kohentaa asuntosi ulkonäköä ja lisää sen arvoa

Ota yhteyttä

Remonttipalvelu S-K Deco on maalaus- ja tapetointitöihin erikoistunut yritys. Palvelemme Porin ja lähikuntien asukkaita pintaremonteissa ja maalaustöissä. Asiakkaitamme ovat myös yritykset sekä julkinen sektori. Vuosien kokemus antaa meille silmää ja taitoa hoitaa työt laadukkaasti ja nopeasti. Jo pienikin pintaremontti tai maalaustyö kohentaa asuntosi tai rakennuksesi ulkonäköä huomattavasti ja auttaa tekemään kiinteistöstäsi aikaa kestävänä. Myös sijoitusasuntoon on hyvä tehdä kunnostustyö aina vuokralaisten vaihtuessa. Ehostus takaa asunnon asianmukaisen arvonnousun.

Soita meille, niin sovitaan tapaaminen

Sisämaalaukset ja tapetoinnit virkistävät pintoja ja luovat tarvittaessa kokonaan uuden tunnelman

Sisämaalaus on helppo tapa virkistää asunnon ilmettä. Maalauksen avulla saa muutettua ja personoitua eri tilojen tunnelmaa nopeasti. Erilaiset värit ja kuviot antavat halutun tyylin pienellä panostuksella. Jo pelkkä maalaus parantaa asunnon kuntoa ja peittää elämisen jäljet tehokkaasti. Tämä sopii hyvin sijoitusasunnon ehostamiseen tai oman asuntosi modernisointiin. 


Tapetointi luo omanlaisensa tunnelman kaikkiin tiloihin, aina kodeista työpaikoille. Tapetointi on tarkkaa puuhaa, johon suosittelemme käyttämään alan asiantuntijaa. Huolelliset pohjatyöt varmistavat, että tapetti pysyy tiukasti paikallaan ja asettuu kauniisti ja tasaisesti hankalillekin pinnoille. Otamme myös vanhat tapetit pois ja hoidamme tapetoinnin viimeistelytyöt.


Remonttipalvelu S-K Deco käyttää laadukkaita maaleja ja materiaaleja. Teemme työmme huolella ja huolehdimme loppusiivouksesta. Haluaisitko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä, ja jutellaan yhdessä toiveistasi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ulkomaalauksella kaunis julkisivu - iloa asukkaille ja suojaa seinille

Kauniisti maalattu, siisti julkisivu tuo iloa asukkaalle ja naapurustolle sekä auttaa säilyttämään kiinteistäsi arvon. Suomen sääolosuhteet vaativat materiaaleilta lujuutta ja kestävyyttä. Asianmukainen maalaus pitää pinnat kunnossa ja estää kosteuden pääsemisen rakenteisiin. Maali suojaa pintaa myös lialta ja haitalliselta kasvustolta. 

 

Teemme kaikki julkisivumaalaustyöt omakotitaloihin, mökkeihin ja muihin rakennuksiin. Huolehdimme pohjatöistä ja teemme muut tarvittavat esivalmistelut sekä korjaustyöt. Autamme tarvittaessa myös sopivan värin valinnassa. Mikäli olet myymässä kiinteistöäsi, julkisivun maalaus voi nostaa asuntosi arvoa ja lyhentää sen myyntiaikaa. Myös oman kodin ulkopinnasta kannattaa huolehtia. 

Meiltä myös pintaremontit

Tarjoamme myös kaikki pintaremontit: asennamme tapetit, parketit, laminaatit ja listat puolestasi. Kauttamme saat lisäksi avun pieniin yksittäisiin töihin ja korjauksiin. Teemme työmme asiakaslähtöisesti ja tarpeidesi mukaan. Mikäli haluat, voimme auttaa myös suunnittelussa ja neuvoa materiaalihankinnoissa. Kerro toiveesi, ja Remonttipalvelu S-K Deco huolehtii niistä puolestasi.